τηλ : 2310 616 000 2310 616 000           
*Since 1984*
 
flag
flag
Επικοινωνία
logo

Η ΕΤΑΙΡEIΑ

Χειροποίητες κατασκευές Θεσσαλονίκη,Ελλάδα.Σχεδιασμός και τύπωση Μενού,δημιουργία Bill Folder-Καταλόγων-Σουπλά-Σουβέρ-Ημερολόγια-Εκκλησιαστικά και πολλά άλλα.Στον χώρο από το 1984, lineacartotecnica.com

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρία μας ξεκίνησε το 1984 με την επωνημία “LINEA GRAFICA” με δραστηριότητα στον τομέα της διαφήμισης και του διαφημηστικού δώρου.

Στη συνέχεια το 2001 με την επωνυμία “FULLCARD” δραστηριοποιήθηκε και στην κατασκευή δειγματολογίων υφασμάτων,πλακιδιων,μαρμάρων,  ξυλίας καθώς και στην κατασκεύη καταλόγων για χώρους εστίασης κ.α.

Σήμερα ακολουθώντας την εξέλιξη και τις νέες ανάγκες της αγοράς δημιούργησαμε την “LINEACARTOTECNICA” αξιοποιώντας γνώσεις, εμπειρίες,τεχνικές και με την εισοδό μας στην κατασκευή κουτιών συσκευασίας για πολυτελή και μη προιόντα κανουμε ένα βήμα εμπρός.

Θα ήταν χαρά μας να συνεργαστούμε για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την προβολή ,συσκευασία, προώθηση των προιόντων σας.

Για εμάς είναι σημαντικό να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο ακόμα και με ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και να βρισκόμαστε κοντά σας για οποιοδήποτε θέμα προκύψει.

LINEACARTOTECNICA

We Create,Design & Build Constructions that make your Products unique.

Για εμάς είναι σημαντικό να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο, ακόμα και με ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και να βρισκόμαστε κοντά σας για οποιοδήποτε θέμα προκύψει.

lineacartotecnica.com

Λίγα λόγια για εμάς 

Η εταιρία μας ξεκίνησε το 1984 με την επωνυμία “LINEA GRAFICA” με δραστηριότητα στον τομέα της διαφήμισης και του διαφημιστικού δώρου. 

Σήμερα ακολουθώντας την εξέλιξη και τις νέες ανάγκες της αγοράς δημιουργήσαμε την “LINEACARTOTECNICA” αξιοποιώντας γνώσει, εμπειρίες και τεχνικές, και με την εισοδό μας στην κατασκευή κουτιών συσκευασίας για πολυτελή και μη προιόντα κάνουμε ένα βήμα εμπρός.


Χειροποίητες Κατασκευές Για Γάμους και Βαπτίσεις

Μενού

 Κατάλογοι Εστιατορίων,Καφετέριας,Μπαρ κ.α.

 Σχεδιασμός Bill Folder για Κέντρα Εστίασης,Εστιατόρια κ.α.

 Σχεδιασμός & Κατασκευή Σταντ.

 Σχεδιασμός & Κατασκευή Σουπλά - Σουβέρ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χειροποίητος Σχεδιασμός Εκκλησιαστικών Ειδών

Για εμάς είναι σημαντικό να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο ακόμα και με ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, και να βρισκόμαστε κοντά σας για οποιοδήποτε θέμα προκύψει.